Dak- en zinkwerk

Dakbedekking nodig voor je huis, bedrijfspand, garage, schuur, tuinmuur of ander object? Wij realiseren diverse soorten dakbedekking, zoals het bekende bitumineuze dakbedekking (brandrol), maar ook kunststof (EPDM), zink of koper. Wij gebruiken uitsluitend bewezen kwaliteitsmaterialen en realiseren het totaalplaatje. Van dakgoot tot aan complete dakisolatie.

Dakinspectie, onderhoud en reparatie
Een dakinspectie zorgt ervoor dat problemen aan een dak tijdig gesignaleerd worden. Dat voorkomt o.a. lekkages en verdere schade aan het dak. Ook wordt een kapotte afvoer of een losgelaten dakrand, tijdig opgemerkt. Bart Pool Installaties verzorgt dakreparatie en kan acute problemen direct verhelpen. Uiteraard krijg je van tevoren een gerichte schatting van de kosten. Het is aan te raden om minimaal twee keer per jaar het dak te inspecteren, zeker als je in een bosrijk gebied woont.

Dak- en zinkwerk
Wil je meer weten over de mogelijkheden van dak- en zinkwerk? Graag komen we bij je langs om de huidige situatie onder de loep te nemen. Aan de hand daarvan kunnen we een gericht plan maken.

Dak- en zinkwerk