Wij bieden de oplossing, altijd.

Installatiewerk problemen zijn er om opgelost te worden. Vragen zijn er om beantwoord te worden. Dat is waar wij, Bart Pool Installaties, voor staan. Een vakbekwaam duo met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van installatiewerk, loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, sanitair, aanleg en reiniging van ventilatiesystemen, rioolwerk en duurzame energie.

Nu ook voor de installatie van uw airco!

Het gezicht van de regio

Wij zijn de totaalinstallateur in de regio Heerde, Hattem, Wezep, Vaassen, Wapenveld en omgeving. Wij leveren onze diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Als klein bedrijf werken we nauw samen met andere zzp’ers uit de omgeving. Hiermee realiseren we het totaalconcept. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou. Bij ons kun je alle installatiewerkzaamheden in handen leggen. Ben je een doe-het-zelver? Wij kunnen het gewenste materiaal voor je inkopen en leveren.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent
We gaan pas bij je weg als alles klaar is en tot volle tevredenheid is opgeleverd. Dit doen we door ieder project af te sluiten met een controle, samen met jou. Of het nu gaat om een acuut probleem of een complete renovatie, Bart Pool Installaties staat voor je klaar.

Neem contact op
Neem contact met ons op via (e-mailadres) of telefonisch (telefoonnummer). Bij spoed kunnen we snel bij je op de stoep staan.